fördjupa ert arbete

TRÄNINGSPROGRAM FÖR LEDARE OCH teamet

Led, träna och bli stark tillsammans med andra, exempelvis en enhet eller ett projektteam. Träna regelbundet och ha roligt!
Träna grunderna passar er som vill doppa tårna i vattnet för att träna nya tankesätt i gruppen. Träningsprogrammet bygger på 5 skräddarsydda pass (á 1-2 timmar) och ni kan få stöd av innovationsforskare.
Led ett initiativ är en fördjupande process som bygger på tjänstedesign där ni arbetar med ett riktigt case i verksamheten. Träningsprogrammet innehåller 4 pass med 3 övningar vardera som tar er från utmaning till att prototypa en lösning.
Träna grunderna

5 pass

Träna grunderna

Öva era innovativa förmågor inom 5 områden med forskare
Led ett initiativ

16 pass

Led ett initiativ

Starta igång ett riktigt case i din verksamhet med en 4 stegs raket

Vanliga frågor om träningsprogram

Vad är ett träningsprogram?

Ett träningsprogram är ett steg-för-steg tematisk resa. Som ett marathon. Syftet är att driva innovation i den existerande verksamheten.

Hur lång tid tar ett träningsprogram?

Det beror på. Varje program tar cirka 5 till 12 veckor och dessa program innehåller pass som tar cirka 30 min till 2 timmar att göra.

Vilket program är bäst att börja med?

Börja att "Träna grunderna". Det är bara att köra på. Ni kommer gå igenom 5 områden på innovation tillsammans med forskare. Spännande!

Vilket program hjälper mig som ledare att kratta vägen för innovation?

Kör på "Led ett initiativ". Här får ni strategiskt stöd för hur ni kan leda en arbetsgrupp som kan grunderna i tjänstedesign.

Kan vi önska nya träningsprogram som vår verksamhet behöver?

Javisst! Skicka ett meddelande till oss med era halvfärdiga ideer och förslag via Kontakta oss. Så tar vi det därifrån.

Hur kändes detta? Berätta vad du tycker

Hjälp att göra verktyget och prototypen bättre för andra ledare. Berätta om vad som fungerade bra för er och vad som kändes utmanande. Vi vill höra er ärliga åsikt och blir inte ledsna om det är något som kändes knas. Skriv nedan för att maila till oss (innovation@uppsala.se).
Namn E-post Övning/intro/program/sida du vill ge återkoppling om Meddelande Skicka in

Har du ideer eller funderingar?

kontakta oss