hitta rätt

Din guide
till heja

Känns det lite snurrigt? Det är helt okej. Låt oss hitta rätt tillsammans! På den här sidan finns stöd för att du ska få ut så mycket som möjligt av HEJA – från att välja rätt träningsform till hur du bemästrar det digitala arbetssättet.

Få träningstips utifrån verksamhetens behov

HEJAs övningar kan väljas utifrån din verklighet. Här kan du ta ställning till olika påståenden kopplade till innovationsledning, och utifrån verksamhetens situation få rekommendationer på träning.

Ta vägen via innovationsområdena

Alla HEJAs övningar är kopplade till ett innovationsområde: Leda, Kultur, Arbetssätt, Samverkan och Fortsätta. Här hittar du en översiktlig introduktion av dessa och kan enkelt ta dig vidare till de tillhörande övningarna för att komma igång och träna.

Välj träningsformer som passar ditt schema

HEJAs övningar varierar i omfattning, tid och om de genomförs själv eller i grupp. Här hittar du övningarna ordnade efter dessa kriterier, som till exempel snabb eller individuell träning.

Gör digitalt till din bästa kompis

HEJAs övningar är framtagna för att genomföras digitalt. Att sitta framför en skärm kräver att vi tänker och gör på lite annorlunda sätt. Här får du tips om hur du gör det digitala arbetssättet till din bästa vän!